Röwac introduceert het RoboFillNT lasrobot systeem van HGR Robotics. Het is een mobiele lasrobot met een zeer uitgebreid pakket aan software functies, waaronder:

 

  • Meerlaags hoeklassen
  • Meerlaags V naden
  • Binnen bochten, buitenbochten, zowel haaks als rond
  • Reparatie lassen, deklagen en slijtlagen
  • Ketting lassen en continue lassen voor scheepsbouw secties
  • Mogelijkheid om speciale functies toe te voegen

 

Al deze functies zijn door middel van een “wizard” op de meegeleverde touchscreen te kiezen. Het systeem wordt volledig ingesteld door het maken van een paar foto’s van waar gelast dient te worden. Precieze locaties, toorts standen en laagopbouw wordt daarna volledig automatisch afgehandeld.

 


Venvulas / Röwac introduceert de van Europeesche kwaliteit en zeer scherp geprijsde Röwac Ecoline!

Voor meer info klik hier 


Op 9 december 2022 publiceerde de Europese Unie publicatieblad 2022/C 469/17 waarin in staat beschreven dat de invoering van de eisen inzake ecologisch ontwerp van onder andere lasapparatuur is door geschoven naar  1 januari 2024 ( 2022/C 469/03).

Deze publicatie betekent dat wij ook het komende kalenderjaar de stappen geschakelde lasmachines met koper gewikkelde transformatoren uit de ROWAC Perfect serie blijven produceren. U kunt deze uiterst betrouwbare en onverslijtbare lasmachines dus gewoon in 2023 bij ons bestellen.

 

Ondertussen zijn wij in de afrondende fase van de ontwikkeling om dit type machines ook na 1 januari 2024 te kunnen leveren onder de dan geldende normering.

Download
Onze nieuwste Hechtmachine!
Hechtmachine 320 IG
EA3464 flyer venvulas lichtgewicht.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB