Venvulas Techniek B.V. heeft al sinds 1956 ervaring in lastechniek.

 

De Venvulas groep omvat de volgende bedrijven: 

- Venvulas Techniek B.V.

- Röwac 

- Theunissen Lastechniek B.V. 

 

Venvulas Techniek B.V. produceert o.a.: MIG/MAG, MAA, TIG, en OP apparatuur.

Tevens is er een groot aanbod van eigen ontwikkelde en geproduceerde lasautomaten zoals: hoeklasautomaten, klimautomaten en de laatste ontwikkeling, een robot voor het volautomatisch lassen van plaatvelden. 

 

Lastoevoegmaterialen en benodigdheden zijn in alle denkbare vormen grotendeels uit voorraad leverbaar. 

Venvulas vertegenwoordigd de merken: Röwac, Kestra, Fileur, Voestalphine, Kobelco, Servisoud, Speedglas, CBM, Safilo, Nippon, Koike, Weco. 

 

Ook voor lastoortsen zijn wij het juiste adres. Wij hebben vele verschillende merken in ons assortiment, Cobra, TB en Tipweld zijn hier enkele voorbeelden van.

 

Voor onderhoud en reparatie van uw lasmachines en toortsen zijn we u graag van dienst. Onze technische dienst beschikt over een ruime kennis en ervaring. 

 

Het huren van een of meerdere machines behoort ook tot de mogelijkheden. Daarover meer in het menu huur. 

 

Voor lastechnisch advies kunt u uiteraard ook bij ons terecht. 

 

 

GESCHIEDENIS:

Venvulas is op gericht door de heer M. van de Ven. De naam 'Venvulas' is ontstaan door de achternaam, plaatsnaam en aard van het bedrijf aan elkaar te koppelen. VenVu(ght)Las(techniek). 

 

De heer M. van de Ven startte in 1956 met de verkoop van lasproducten zoals elektroden, handschoenen. Naarmate de ontwikkeling in de lastechniek verder vorderde werd het productenpakket sterk uitgebreid. 

 

Omstreeks 1970 nam zoon H. van de Ven het bedrijf over. Hij startte met de ontwikkeling en verkoop van lasmachines. De verkoop van bijbehorende producten is nog verder uitgebreid en inmiddels levert Venvulas alles op het gebied van de moderne lastechniek.