Venvulas Lastechniek BV heeft al sinds 1956 ervaring in Lastechniek.
De Venvulas groep omvat de volgende bedrijven:  

- Venvulas Lastechniek BV

- Röwac

- Theunissen Lastechniek BV

Venvulas Lastechniek BV produceert en levert onder andere: MIG/MAG, MMA, TIG en O.P. apparatuur. Ook is er een groot aanbod van zelf ontwikkelde en geproduceerde lasautomaten zoals: hoeklasautomaten, klimautomaten en de laatste ontwikkeling, een robot voor het volautomatisch lassen van plaatvelden.

Lastoevoegmaterialen en benodigdheden zijn in alle denkbare vormen uit voorraad leverbaar.
Wij vertegenwoordigen de merken: Röwac, Kestra, Fileur, Kobelco, Servisoud, Speedglas, CBM. Safilo, Nippon, Koike en Weco.

Ook voor lastoortsen zijn wij het juiste adres. We hebben vele verschillende merken in ons assortiment, Cobra, TB en Tipweld zijn hier enkele voorbeelden van. Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling en afronding van een nieuwe Push/Pull toorts. Hierover kunt U meer lezen onder het menu optie "Nieuws".

Voor reparatie en onderhoud van uw lasmachines en lastoortsen zijn wij u graag van dienst. Onze technische dienst beschikt over een ruime kennis en ervaring.

Het huren van de diverse apparaten behoort ook tot de mogelijkheden. Daarover meer in het menu "huur".

Natuurlijk kunt U bij ons ook terecht voor lastechnisch advies etc.

Geschiedenis

Venvulas Lastechniek BV is opgericht in 1956 door de heer M. van de Ven. De naam "Venvulas" is ontstaan door de achternaam, plaatsnaam en aard van het bedrijf aan elkaar te koppelen. VEN - VUght -LAStechniek
 
De heer M. van de Ven startte in 1956 met de verkoop van lasproducten zoals laselektroden en lashandschoenen. Naarmate de ontwikkeling in de lastechniek verder vorderde werd het produkten pakket sterk uitgebreid.
 
Omstreeks 1970 nam zoon H. van de Ven het bedrijf over. Hij startte met de ontwikkeling en verkoop van lasmachines. De verkoop van bijbehorende producten is nog verder uitgebreid en inmiddels levert
Venvulas BV alles op het gebied van moderne lastechniek.
 
Venvulas Lastechniek BV is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf binnen Europa en ook de niet Europeesche markt heeft de producten van Venvulas ontdekt.


 

 

 

 


Cliënten:

 

- Europa

Awards:

 

- Best Customer Award 2013 Voestalphine Bohler Welding Fileur SPA

- Best Customer Award 2015

Voestalphine Bohler Welding Fileur SPA

- Succes Award 2015 Succesfactor

 

 

Publicaties:

 

Er verschijnen regelmatig artikelen over ons bedrijf en onze nieuwe ontwikkelingen  in de volgende bladen:

- Metaal en Techniek

- Lastechniek

- Offshore